Zorii libertatii. Seria Secretul trandafirului Vol. 4, de Michael Phillips

GERMANIA REUNITA, 1992In acest ultim roman al seriei, din care nu lipsesc pericolul, romantismul si intrigile politice, Matthew, Sabina si fiul lor, Tad McCallum, se intorc in Germania pentru a participa la un congres pe tema propovaduirii Evangheliei in ...

55.00 Lei

GERMANIA REUNITA, 1992

In acest ultim roman al seriei, din care nu lipsesc pericolul, romantismul si intrigile politice, Matthew, Sabina si fiul lor, Tad McCallum, se intorc in Germania pentru a participa la un congres pe tema propovaduirii Evangheliei in epoca de dupa Razboiul Rece. Atat Germania, cat si intreaga Europa de Est au trecut prin numeroase schimbari, dar tanara democratie este amenintata de conspiratia unor politicieni insetati de putere.

Printr-un concurs de imprejurari neprevazute, cei trei protagonisti ajung fata in fata cu KGB-ul si cu cateva actuale verigi ale Retelei Trandafirului... si se trezesc in mijlocul unei tentative de lovitura de stat.

Evenimentele care se petrec si lucrurile pe care le descopera din discutiile avute cu vechii si noii lor prieteni vor avea un impact profund asupra vietii fiecaruia dintre ei.

Iar secretul trandafirului este transmis unei noi generatii...

MICHAEL PHILLIPS este autorul a peste o suta de carti de fictiune si non-fictiune. Operele sale s-au vandut in peste sase milioane de exemplare. Michael locuieste impreuna cu sotia sa, Judy, in Eureka, California.