30 zile pentru imblanzirea limbii, de Deborah Smith Pegues

O carte nepretuita despre intelepciunea de a gandi inainte de a vorbi. Va recomand cu caldura s-o cititi! O carte care iti va revolutiona viata! „Nu-mi vine sa cred ca am putut spune asa ceva!" Cui nu i s-a intamplat la un moment dat sa spuna ce nu...

16.90 Lei

stoc epuizat

O carte nepretuita despre intelepciunea de a gandi inainte de a vorbi. Va recomand cu caldura s-o cititi!

O carte care iti va revolutiona viata! „Nu-mi vine sa cred ca am putut spune asa ceva!" Cui nu i s-a intamplat la un moment dat sa spuna ce nu trebuie? Consultantul comportamental Deborah Pegues stie cat de usor poate limba sa ne cauzeze necazuri in relatiile noastre de afaceri sau personale. Prin cartea de fata, ea ne ajuta sa ne tinem sub control acest membru nesupus care este limba si ne incurajeaza sa analizam cu multa atentie felul cum vorbim si ceea ce spunem.

Autoarea consacra capitole speciale unor aspecte specifice precum:
* limba razbunatoare
* limba pripita
* limba atotcunoscatoare
* limba barfitoare
* limba injositoare
* si alte peste douazeci de caracteristici nedorite.

Sfaturile si indemnurile autoarei sunt completate de scurte povestiri, anecdote, intrebari rascolitoare si ganduri personale fundamentate biblic.

Deborah Smith Pegues este contabila experimentata, invatatoare si vorbitoare pe teme biblice, consultanta comportamentala specializata in intelegerea temperamentelor si scriitoare. Ea si sotul ei, Darnell, sunt casatoriti de 25 de ani si locuiesc in California.

Te-ar mai putea interesa...