Baietii - cum sa-i crestem, dr. James Dobson

In sfarsit, sfaturi si incurajari pline de sensibilitate pentru cresterea baietilor - oferite de cea mai de incredere autoritate in domeniul cresterii copiilor din tara noastra, dr. James Dobson. Cand exista asa multa confuzie cu privire la rolul barbati...

43.00 Lei

In sfarsit, sfaturi si incurajari pline de sensibilitate pentru cresterea baietilor - oferite de cea mai de incredere autoritate in domeniul cresterii copiilor din tara noastra, dr. James Dobson.

Cand exista asa multa confuzie cu privire la rolul barbatilor in societate, nu e de mirare ca atat de multi parinti nu mai stiu cum sa-si creasca baietii. Societatea noastra a reusit sa denigreze masculinitatea si, drept urmare, cei care au de suferit din aceasta cauza sunt baietii.

In cartea sa, "Baietii - cum sa-i crestem", dr. James Dobson, abordeaza aceste chestiuni si ofera sfaturi si incurajari bazate pe fundamentul ferm al principiilor biblice.

Dr. James Dobson este fondatorul si presedintele organizatiei Focus on the Family, o organizatie media si educationala dedicata protejarii caminului. Dr. Dobson este ascultat de peste 200 de milioane de oameni la peste 4 200 de statii de emisie radio din intreaga lume. Este psiholog licentiat si detine un doctorat in dezvoltarea copilului primit de la Universitatea California de Sud. Dr. Dobson si sotia sa, Shirley, sunt parintii a doi copii adulti, o fiica si un fiu, si locuiesc in Colorado.

"Baietii -- cum sa-i crestem" este o lectura obligatorie pentru parinti, educatori, asistenti sociali, lideri de tineret, consilieri -- pentru oricine este implicat in provocatoarea misiune a transformarii baietilor in barbati adevarati.

Ce spun altii despre aceasta carte a dr. James Dobson

"Cea mai mare nevoie a vremii noastre este de barbati puternici, statornici, evlaviosi. Fie ca esti casatorit sau celibatar, daca ai un fiu vei dori sa ai aceasta carte ca o referinta la indemana. Ea reprezinta un studiu cuprinzator realizat de un barbat evlavios cu autoritate in acest domeniu."

-- Kay Arthur
invatator biblic ale carui emisiuni sunt transmise la statii radio la nivel national

"Nu-mi vine in minte un subiect mai important ca acesta. Din fericire, vorbeste cel mai mare expert al Americii. Toti oamenii, crestini si necrestini deopotriva, ar trebui sa citeasca aceasta carte si sa si-o insuseasca. Pur si simplu ea ar putea salva America."

-- Chuck Colson
fondator si presedinte al Prison Fellowship Ministries

"Clara, plina de compasiune si o lectura obligatorie pentru fiecare baiat care aspira sa devina un barbat evlavios."

-- Elisabeth Elliot
autoare si vorbitoare internationala

"Mi-ar fi placut ca aceasta carte a dr. Dobson sa fi fost disponibila cand mi-am crescut cei doi baieti. Ea abordeaza fiecare domeniu important referitor la baieti si sunt incantat de imbogatirea si incurajarea pe care aceasta carte o va aduce familiilor."

-- Gary Smalley
Fondator, The Smalley Relationship Center; autor si vorbitor national

"De-a lungul anilor, dr. James Dobson a scris carti care au devenit lucrari de referinta pentru public. 'Baietii -- cum sa-i crestem' abunda in informatii bine documentate care ii confera credibilitate si autoritate, in povestiri care au rolul sa clarifice mesajul si dezvaluie intreaga inima a autorului care o umple de pasiune. Daca ai un fiu, aceasta carte este o lectura obligatorie. Ea este de importanta fundamentala... lucrarea de referinta pentru cresterea fiilor."

-- Robert D. Wolgemuth
autor si editor general al The Dad's Devotional Bible

"Jim Dobson a reusit din nou! Nu doar ca a identificat una din cele mai mari nevoi din America, dar are atitudinea si raspunsurile de care avem nevoie. Aceasta carte iti va revolutiona conceptia despre cum sa-ti cresti fiii. Citeste-o si pune-o in aplicare de dragul viitoarei generatii de barbati!"

-- Dennis Rainey director executiv, Family Life

"Sunt psiholog de peste 35 de ani si mi-ar fi placut sa am cartea lui James Dobson 'Baietii -- cum sa-i crestem' in toti acesti ani. Aceasta carte face un salt urias in ne aprofunda intelegerea unuia din cele mai complexe si provocatoare subiecte ale vremii noastre. Dobson raspunde pe larg intrebarilor referitoare la diferentele dintre baieti si fete si la motivele pentru care baietii au dificultati in a se relationa eficient la provocarile cu care se confrunta. Aceasta carte este o lectura obligatorie pentru fiecare persoana care traieste in societatea noastra."

-- Neil Clark Warren
psiholog, autor si vorbitor

"Cu umilinta si sinceritate dr. Dobson ne spune cum sa interactionam cu un Dumnezeu care este suficient! Suficient pentru a ne ajuta, a ne incuraja, a ne ierta si a ne umple de putere! Intelepciunea dobandita aici va face ca vietile fiilor si nepotilor nostri sa abunde de harul care este necurmat, si care ii va creste si ii va transforma in tineri evlaviosi."

-- Jill Briscoe Autoare si vorbitoare internationala; Briscoe Ministries, Inc.

CUPRINS

Multumiri
Minunata lume a baietilor
Vive la difference
Asadar, care este diferenta?
Spirite ranite
Ce inseamna sa fii tata
Tati si fii
Mame si fii
Sa urmarim omida
Originile homosexualitatii
Parinti singuri si bunici
"Sa-i dam bataie!"
Barbatii sunt natangi
Baietii si scoala
Pradatorii
Ramaneti aproape
Disciplinarea baietilor
Prioritatea suprema
Note